Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna tortilla na dobrą przekąskę.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4473
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5909
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12703
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4473
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5909
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12703
Składniki
Wykonanie: Jaja roztrzepać w mleku z solą, pieprzem i startym serem. Dodać pokrojony pomidor, wędlinę i dobrze wypłukany, posiekany szczaw-dokładnie wymieszać. Na rozgrzanym maśle usmażyć delikatnie masę szczawiową z jedną porwaną na kawałki tortillą. Na pozostałe 3 płaty tortilli nałożyć farsz i zwinąć w rożki. Podgrzać według opisu na opakowaniu, można podać z majonezem.