Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna tortilla na dobrą przekąskę.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 221
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 798
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 930
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Wykonanie: Jaja roztrzepać w mleku z solą, pieprzem i startym serem. Dodać pokrojony pomidor, wędlinę i dobrze wypłukany, posiekany szczaw-dokładnie wymieszać. Na rozgrzanym maśle usmażyć delikatnie masę szczawiową z jedną porwaną na kawałki tortillą. Na pozostałe 3 płaty tortilli nałożyć farsz i zwinąć w rożki. Podgrzać według opisu na opakowaniu, można podać z majonezem.