Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna tortilla na dobrą przekąskę.
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 66
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 86
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 216
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 22
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 66
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 86
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 216
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 22
Składniki
Wykonanie: Jaja roztrzepać w mleku z solą, pieprzem i startym serem. Dodać pokrojony pomidor, wędlinę i dobrze wypłukany, posiekany szczaw-dokładnie wymieszać. Na rozgrzanym maśle usmażyć delikatnie masę szczawiową z jedną porwaną na kawałki tortillą. Na pozostałe 3 płaty tortilli nałożyć farsz i zwinąć w rożki. Podgrzać według opisu na opakowaniu, można podać z majonezem.