Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przygotowaniu przekąska na każdą okazję i imprezę. Pasta jajeczna z białym serem i ogórkiem kiszonym podana w tortilli.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 998
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5114
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5499
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 998
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11967
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5114
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1422
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ser rozgnieść widelcem. Ogórki kiszone i cebulę pokrój w kostkę. Szczypiorek drobno posiekaj.
Jajka wymieszaj z serem, cebulą i ogórkiem kiszonym. Składniki na sos połącz ze sobą. Wszystko połącz ze sobą, wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj połowę szczypiorku.
Placki tortilli posmaruj pastą, zwiń, pokrój w dowolnej wielkości paski . Wierzch posyp szczypiorkiem. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce. Smacznego.