Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa w przygotowaniu przekąska na każdą okazję i imprezę. Pasta jajeczna z białym serem i ogórkiem kiszonym podana w tortilli.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1121
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7883
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1121
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13652
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ser rozgnieść widelcem. Ogórki kiszone i cebulę pokrój w kostkę. Szczypiorek drobno posiekaj.
Jajka wymieszaj z serem, cebulą i ogórkiem kiszonym. Składniki na sos połącz ze sobą. Wszystko połącz ze sobą, wymieszaj dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj połowę szczypiorku.
Placki tortilli posmaruj pastą, zwiń, pokrój w dowolnej wielkości paski . Wierzch posyp szczypiorkiem. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce. Smacznego.