Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla dużych i małych miłośników Tortilli. Pyszne nadzienie z sosem węgierskim.
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 25
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 58
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Składniki
1. Fileta kroimy w drobną kostkę, przysmażamy na rozgrzanym oleju
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Po usmażeniu drobno siekamy mięso i przekładamy do miski.
4. Cebule obieramy, kroimy drobno dokładamy do mięsa.
5. Papryki kroimy w drobną kostką.
6. Ogórka również drobno kroimy.
7. Doprawiamy papryką.
8. Dodajemy sos.
9. Wszystko razem mieszamy.
10. Rozkładamy placki tortilli.
11. Kroimy na połowę.
12. Posypujemy serem startym na dużych oczach.
13. Nakładamy farsz.
14. Zwijamy w rożki.
15. Układamy w naczyniu.
16. Posypujemy ponownie serem.
17. Zapiekamy 20 minut w 180˚C. 18. Majonez mieszamy z ketchupem, Przed podaniem polewamy sosem.
19. Rożki gotowe. 20. Smacznego.