Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, letnia przekąska. A do tego wykonanie błyskawiczne. Polecam.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8867
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8867
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem. Maczać w nich tosty. Następnie smażyć z obu stron na patelni, aż zbrązowieją. Posmarowąć miodem. Posypać owocami. To już wszystko. Można zajadać.