Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, letnia przekąska. A do tego wykonanie błyskawiczne. Polecam.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem. Maczać w nich tosty. Następnie smażyć z obu stron na patelni, aż zbrązowieją. Posmarowąć miodem. Posypać owocami. To już wszystko. Można zajadać.