Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska z awokado.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Wykonanie: Wypestkować awokado i pokroić w cienkie plasterki, skropić sokiem z cytryny. Na chlebku tostowym ułożyć cienkie plastry serka Brie następnie plasterki awokado i ponownie serek brie. Tosty posypać płatkami migdałowymi i zapiec w piekarniku lub w kuchence mikrofalowej do rozpuszczenia się serka Brie.