Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie macie pomysłu na kolację, to zapiekanki zawsze się obronią. Tym razem proponuję tosty z pieczarkami, serem i salsą pomidorową, przepyszne, chrupiące, proste do zrobienia.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7840
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 282
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3054
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 585
Składniki
Przygotowanie salsy: Wszystko drobniutko pokroić, zmieszać w misce, doprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z limonki
Przygotowanie tostów: Kromki chleba upiec w tosterze. Pieczarki pokroić w plastry, usmażyć na patelni i doprawić solą i pieprzem. Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia poukładać tosty, nałożyć pieczarki, posypać tartym serem i włożyć na chwilę do nagrzanego piekarnika (180 stopni) do stopienia sera. Po wyjęciu z piekarnika na tosty nałożyć po łyżce salsy. SMACZNEGO!!!