Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli nie macie pomysłu na kolację, to zapiekanki zawsze się obronią. Tym razem proponuję tosty z pieczarkami, serem i salsą pomidorową, przepyszne, chrupiące, proste do zrobienia.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 697
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2028
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 697
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1012
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2028
Składniki
Przygotowanie salsy: Wszystko drobniutko pokroić, zmieszać w misce, doprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z limonki
Przygotowanie tostów: Kromki chleba upiec w tosterze. Pieczarki pokroić w plastry, usmażyć na patelni i doprawić solą i pieprzem. Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia poukładać tosty, nałożyć pieczarki, posypać tartym serem i włożyć na chwilę do nagrzanego piekarnika (180 stopni) do stopienia sera. Po wyjęciu z piekarnika na tosty nałożyć po łyżce salsy. SMACZNEGO!!!