Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i nie drogie danie dla całej rodzinki
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 225
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1127
Składniki
Bierzemy 10 kromek czerstwego chleba (2 – 3 dniowy) posmaruj cienko masłem, przekrój na połówki i na każdą z nich ułóż kolejno wędlinę, lub boczek, pomidor, całość posyp startym na grubej tarce serem, oraz bazylią i oregano tak przygotowane zapiekanki włóż do rozgrzanego piekarnika na 150 tak na 8 - 10 minut tak żeby się ser złocił.