Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i nie drogie danie dla całej rodzinki
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113572
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113572
Składniki
Bierzemy 10 kromek czerstwego chleba (2 – 3 dniowy) posmaruj cienko masłem, przekrój na połówki i na każdą z nich ułóż kolejno wędlinę, lub boczek, pomidor, całość posyp startym na grubej tarce serem, oraz bazylią i oregano tak przygotowane zapiekanki włóż do rozgrzanego piekarnika na 150 tak na 8 - 10 minut tak żeby się ser złocił.