Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam zarówno wegetarianom , jak i mięsożercom ( jako dodatek)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 908
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4544
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 908
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4544
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Wszystkie warzywa ugotować w osolonej wodzie ( nie rozgotować), ułożyć w naczyniu do zapiekania ( brukselka-na pół, marchew -grube plastry, kalafior-różyczki) i posypać pieprzem
W rondelku rozpuścić serek pleśniowy w mleku stale mieszając, zalać tym warzywa, zapiekać w piekarniku ok.190 st, przez 10-15 min.
Po upieczeniu udekorować pomidorami i posypać bazylią.
Smacznego wega-dania.