Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
polecam zarówno wegetarianom , jak i mięsożercom ( jako dodatek)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11209
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1202
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11762
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1463
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11209
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1202
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11762
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1463
Składniki
Wszystkie warzywa ugotować w osolonej wodzie ( nie rozgotować), ułożyć w naczyniu do zapiekania ( brukselka-na pół, marchew -grube plastry, kalafior-różyczki) i posypać pieprzem
W rondelku rozpuścić serek pleśniowy w mleku stale mieszając, zalać tym warzywa, zapiekać w piekarniku ok.190 st, przez 10-15 min.
Po upieczeniu udekorować pomidorami i posypać bazylią.
Smacznego wega-dania.