Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna i smaczna pasta. Danie kuchni wegańskiej.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Ciecierzycę wraz z zalewą zmiksować. Cebulę drobno pokroić i podsmażyć w przyprawach, na oliwie. Do podsmażonej cebulki zetrzeć jabłko. Dusić chwilę, aż zmięknie. Połączyć ze zmiksowaną ciecierzycą i gotować na małym ogniu około 5 minut. Po tym czasie masę zmiksować blenderem. Odstawić w chłodne miejsce. Smacznego.