Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna ryba na świąteczny stół.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 881
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1813
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22402
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 881
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1813
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22402
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na oleju aż zmięknie. Rybę lekko osolić, skropić sokiem z cytryny, wrzucić na patelnię , dodać imbir, curry i podsmażyć przez 3 minuty. Dodać jogurt, marchewkę pokrojoną w kostkę, podgrzać. Gotowe danie podawać posypane natką pietruszki. SMACZNEGO.