Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna ryba na świąteczny stół.
Danie rybne, które zrobimy w 30 minut, ryba jest bardzo pyszna na ciepło jak...
Odsłon: 16135
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na oleju aż zmięknie. Rybę lekko osolić, skropić sokiem z cytryny, wrzucić na patelnię , dodać imbir, curry i podsmażyć przez 3 minuty. Dodać jogurt, marchewkę pokrojoną w kostkę, podgrzać. Gotowe danie podawać posypane natką pietruszki. SMACZNEGO.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Przekąski
Marmurkowe jajka
Przekąski
Babka ziemniaczana ze swojskim smalcem
Przekąski
Wytrawne rurki z ciasta francuskiego z pastą z tuńczyka
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Idealna, efektowana i bardzo smaczna przekąska na karnawałową imprezę. Roladk...
Odsłon: 21
Marmurkowe jajka
Polecam proste jajka na świąteczny stół, łatwo się robi a na prawdę wyglądają...
Odsłon: 56