Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 814
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101491
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5993
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 814
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101491
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5993
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie gazowanej ok 2 godziny. Filety osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na kawałki ok 2 cm. Cebulę pokroić w krążki.
Do słoika układać warstwami cebulę i śledzie do wyczerpania składników. Posypywać delikatnie pieprzem młotkowanym z kolendrą i kolendrą. Dodać sok z cytryny. Następnie wlać olej rzepakowy tak, żeby wszystko było przykryte. Wstawić do lodówki na kilka godzin, żeby smaki się przegryzły.
Smacznego.