Do góry

Przekąski Przepis na:

Wigilijny śledź w majeranku

Wigilijny śledź w majeranku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2513 Ocena: 18197

Dodano:

Odsłon: 2784

Wyborny śledzik na święta.

Składniki

  • płaty śledziowe w oleju 30 dag
  • majeranek 2 łyżki
  • Czosnek 5 ząbków
  • olej 3/4 szklanki
  • cukier do smaku
3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Wigilijny śledź w majeranku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Czosnek wycisnąć przez praskę, wymieszać z majerankiem, olejem i cukrem do smaku. Następnie natrzeć śledzie, przełożyć do słoika i wstawić do lodówki na dwa dni. Podawać z pieczywem na Wigilię.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń