Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny śledzik na święta.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Składniki
Wykonanie: Czosnek wycisnąć przez praskę, wymieszać z majerankiem, olejem i cukrem do smaku. Następnie natrzeć śledzie, przełożyć do słoika i wstawić do lodówki na dwa dni. Podawać z pieczywem na Wigilię.