Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy kanapki z dużo ilością warzyw, ale wiadomo że im więcej wszystkiego tym szybciej spada. Dlatego wpadłam na taki pomysł a przy okazji ładnie się prezentuje:)
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2528
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 404
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2528
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 404
Składniki
Jajka kroimy na połówki. Pomidora, ogórka, może być też np. rzodkiewka w plasterki. Cebulę w krążki. Sałate jeśli ma duże liście to podzielić każdy na pół.
Na grubszym brzegu sałaty ułożyć plasterek wedliny, ogórka, cebuli, pomidora, posypać szczypiorkiem, na to położyć jajko i zawinąć wszystko resztą liścia. Polać majonezem lub sosem czosnkowym.