Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrap z serka wiejskiego i jajek- to idealna propozycja na lekkie, ale sycące śniadanie, kolację lub zdrową przekąskę. Jest szybki w przygotowaniu, pełen białka i składników odżywczych, a do tego pysznie kremowy!
Duszone mięso w aromatycznym sosie z dodatkiem suszonych śliwek to danie, któ...
Odsłon: 953
Pyszne, delikatne ciasto przełożony galaretką z truskawkami i słodkim kremem,...
Odsłon: 147
Pyszny sos do pizzy, który przygotujesz na bazie tradycyjnego, włoskiego prze...
Odsłon: 194
Trawnicka lemieszka to tradycyjne danie z Lubelszczyzny, popularne zwłaszcza...
Odsłon: 795
Duszone mięso w aromatycznym sosie z dodatkiem suszonych śliwek to danie, któ...
Odsłon: 953
Pyszne, delikatne ciasto przełożony galaretką z truskawkami i słodkim kremem,...
Odsłon: 147
Pyszny sos do pizzy, który przygotujesz na bazie tradycyjnego, włoskiego prze...
Odsłon: 194
Trawnicka lemieszka to tradycyjne danie z Lubelszczyzny, popularne zwłaszcza...
Odsłon: 795
Składniki
Piekarnik uruchom na funkcję grzania góra dół 180 stopni.
Do miski przelej 2 opakowania po 200 gram serka wiejskiego oraz wbij 4 jajka.
Dopraw delikatnie szczyptą soli.
Dokładnie wszystko zmiksuj na gładką masę.
Dodaj ulubione przyprawy ( ja użyłam przyprawy do pizzy)
Blachę wyłóż papierem do pieczenia .
Masę wylej na papier i równomiernie rozprowadź tworząc prostokąt.
Całość posyp garścią tartego sera.
Włóż do piekarnika na 20-30 minut
Po upieczeniu ciasto z papierem przełóż na deskę.
Ułóż ulubione składniki (ja dodałam młode liście, awokado, paprykę czerwoną, ogórek zielony, sos czosnkowy, szynkę Prosciutto
Zwiń w rulon zaczynając od dłuższej strony i przekrój na pół.