Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wrap z serka wiejskiego i jajek- to idealna propozycja na lekkie, ale sycące śniadanie, kolację lub zdrową przekąskę. Jest szybki w przygotowaniu, pełen białka i składników odżywczych, a do tego pysznie kremowy!
Zimą i na przedwiośniu na stołach królują bulwy i korzenie, a nie pomidory, c...
Odsłon: 58
Polecam na kolację.
Odsłon: 178
Lime Curd czyli Lemon Curd, ale z limonek ;). Krem świetnie sprawdzi się do l...
Odsłon: 18
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 254
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 968
Zimą i na przedwiośniu na stołach królują bulwy i korzenie, a nie pomidory, c...
Odsłon: 58
Polecam na kolację.
Odsłon: 178
Lime Curd czyli Lemon Curd, ale z limonek ;). Krem świetnie sprawdzi się do l...
Odsłon: 18
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 254
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 968
Składniki
Piekarnik uruchom na funkcję grzania góra dół 180 stopni.
Do miski przelej 2 opakowania po 200 gram serka wiejskiego oraz wbij 4 jajka.
Dopraw delikatnie szczyptą soli.
Dokładnie wszystko zmiksuj na gładką masę.
Dodaj ulubione przyprawy ( ja użyłam przyprawy do pizzy)
Blachę wyłóż papierem do pieczenia .
Masę wylej na papier i równomiernie rozprowadź tworząc prostokąt.
Całość posyp garścią tartego sera.
Włóż do piekarnika na 20-30 minut
Po upieczeniu ciasto z papierem przełóż na deskę.
Ułóż ulubione składniki (ja dodałam młode liście, awokado, paprykę czerwoną, ogórek zielony, sos czosnkowy, szynkę Prosciutto
Zwiń w rulon zaczynając od dłuższej strony i przekrój na pół.