Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i eleganckie śniadanie
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1269
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 264
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2262
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1269
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 264
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2262
Składniki
Z kajzerki odcinamy górę i wydrążamy środek tak, aby powstało coś w rodzaju miseczki. Następnie przygotowujemy masło czosnkowe z dodatkiem natki pietruszki.
Smarujemy kajzerki masłem czosnkowym. Na spód kładziemy kawałki pomidorów oraz pokrojonej cebulki dymki. Wbijamy jajko i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, aż upieką się jajka.