Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z pieczarkami i żółtym serem. Śmiało zastępuje niezdrowy fast food z przydrożnej budki. A smakuje o niebo lepiej i mamy pewność, że wszystkie składniki są sprawdzone i świeże!
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 288
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 50
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 516
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 76013
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 288
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 50
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 516
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 76013
Składniki
Cebulę kroimy drobno w kosteczkę i przekładamy na patelnię z rozgrzanym olejem i smażymy aż się zrumieni. Pieczarki myjemy i ścieramy na tartce o dużych oczkach. Dorzucamy do cebulki i smażymy do miękkości, a następnie solimy i doprawiamy pieprzem.
Bagietki przekrawamy wzdłuż, smarujemy cieniutko masłem i nakładamy łyżką ostudzony farsz. Każdą zapiekankę posypujemy startym wcześniej żółtym serem i zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do 180 st. C przez 10 min. Podajemy polane keczupem. Smacznego!