Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki to prosty sposób na przekąskę.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Parówki pokroić wzdłuż, przysmażyć. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Jajka ugotować na twardo. Pokroić w plasterki. Lekko posolić. Pomidory sparzyć. Pokroić w plasterki. Przyprawić solą i pieprzem.
Natkę posiekać, posypać na pomidory. Pory gotować 3-4min w osolonej wodzie. Pokroić.
Pory można pokroić w większe kawałki, w zależności od upodobania. Ser żółty zetrzeć na tarce. Piec około 20 min w temp.160st