Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki to prosty sposób na przekąskę.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
Parówki pokroić wzdłuż, przysmażyć. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Jajka ugotować na twardo. Pokroić w plasterki. Lekko posolić. Pomidory sparzyć. Pokroić w plasterki. Przyprawić solą i pieprzem.
Natkę posiekać, posypać na pomidory. Pory gotować 3-4min w osolonej wodzie. Pokroić.
Pory można pokroić w większe kawałki, w zależności od upodobania. Ser żółty zetrzeć na tarce. Piec około 20 min w temp.160st