Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy dopada nas nagły atak na jakąś przekąskę, zjawiają się zapiekanki w każdej formie. Wszystko zależy od tego, co mamy w lodówce.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22690
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15048
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4801
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45090
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 687
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22690
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15048
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4801
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45090
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 687
Składniki
Cebule kroimy w piórka. Szklimy na oleju, dodajemy pokrojoną na plasterki (3-4 mm) kiełbasę. Dusimy pod przykryciem z dodatkiem koncentratu, od czasu do czasu mieszając. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Kromki chleba posypujemy startym serem, posiekanym koperkiem, układamy duszoną cebulę z kiełbasą. Zapiekamy 5 min w temperaturze 180°C. Na wierzch, przed podaniem, układamy plasterki ogórków.