Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy dopada nas nagły atak na jakąś przekąskę, zjawiają się zapiekanki w każdej formie. Wszystko zależy od tego, co mamy w lodówce.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 329
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36361
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 447
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 329
Polecam.
Odsłon: 783
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36361
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 447
Składniki
Cebule kroimy w piórka. Szklimy na oleju, dodajemy pokrojoną na plasterki (3-4 mm) kiełbasę. Dusimy pod przykryciem z dodatkiem koncentratu, od czasu do czasu mieszając. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Kromki chleba posypujemy startym serem, posiekanym koperkiem, układamy duszoną cebulę z kiełbasą. Zapiekamy 5 min w temperaturze 180°C. Na wierzch, przed podaniem, układamy plasterki ogórków.