Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A'la fondue w jadalnej miseczce ;) Camembert zapiekany w piekarniku - pyszny eksperyment kulinarny.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4457
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154680
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4457
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154680
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 419
Składniki
Serek przecinamy wzdłuż na dwie części. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki. Układamy na serze, który posypujemy tymiankiem i pieprzem. Ser układamy na blaszce i zapiekamy około 20min w 180stopniach. Po wyciągnięciu z piekarnika odstawiamy go na 2 minutki, po czym podajemy.