Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A'la fondue w jadalnej miseczce ;) Camembert zapiekany w piekarniku - pyszny eksperyment kulinarny.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1671
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 236
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1671
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 236
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Składniki
Serek przecinamy wzdłuż na dwie części. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki. Układamy na serze, który posypujemy tymiankiem i pieprzem. Ser układamy na blaszce i zapiekamy około 20min w 180stopniach. Po wyciągnięciu z piekarnika odstawiamy go na 2 minutki, po czym podajemy.