Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A'la fondue w jadalnej miseczce ;) Camembert zapiekany w piekarniku - pyszny eksperyment kulinarny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1460
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1171
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 936
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1460
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1171
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 936
Składniki
Serek przecinamy wzdłuż na dwie części. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki. Układamy na serze, który posypujemy tymiankiem i pieprzem. Ser układamy na blaszce i zapiekamy około 20min w 180stopniach. Po wyciągnięciu z piekarnika odstawiamy go na 2 minutki, po czym podajemy.