Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A'la fondue w jadalnej miseczce ;) Camembert zapiekany w piekarniku - pyszny eksperyment kulinarny.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1061
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Serek przecinamy wzdłuż na dwie części. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki. Układamy na serze, który posypujemy tymiankiem i pieprzem. Ser układamy na blaszce i zapiekamy około 20min w 180stopniach. Po wyciągnięciu z piekarnika odstawiamy go na 2 minutki, po czym podajemy.