Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A'la fondue w jadalnej miseczce ;) Camembert zapiekany w piekarniku - pyszny eksperyment kulinarny.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 555
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11375
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2743
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 555
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11375
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2743
Składniki
Serek przecinamy wzdłuż na dwie części. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki. Układamy na serze, który posypujemy tymiankiem i pieprzem. Ser układamy na blaszce i zapiekamy około 20min w 180stopniach. Po wyciągnięciu z piekarnika odstawiamy go na 2 minutki, po czym podajemy.