Przekąski Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
szparagi umyc,zlamac w odpowiednim miejscu,posolic,popieprzyc i zapiec w piekarniku w tem ok 175 stopni C przez ok 30 min az beda pol miekkie.Plasterki szynki przekroic na polowe .Kazdy smarowac kremem chrzanowym i zawijac z jednym szparagiem w srodku
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

gvlba 11 maja 2013Zgłoś do usunięcia
Niewiem gdzie znalazłeś(łas) szparagi gdzie 25 dag to 30 sztuka?Ale koniecznie musisz mi dac adres-u mnie pol kilo to góra 12 szparagów ;)Niemówie tego złośliwie tylko sie dziwie2 Kto głosował? | Odpowiedz

Mole3 12 października 2011Zgłoś do usunięcia
Świetny pomysł! Szybko i wykwintnie. Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz

kryska 12 października 2011Zgłoś do usunięcia
a co takiego jest w tym obrazajacego? co ty takiego jesz i co ci serwuja ze masz takie PANSKIE podniebienie? pozdrowienia dla domini!0 Kto głosował? | Odpowiedz

iwona_s 12 października 2011Zgłoś do usunięcia
sama czegoś takiego nikomu bym nie zaserwowała, a jeśli ktoś próbowałby mi dać to "coś", to chyba bym się obraziła...0 Kto głosował? | Odpowiedz