Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super na impreze
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8366
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2904
Polecam.
Odsłon: 1602
Polecam.
Odsłon: 470
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8366
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2904
Polecam.
Odsłon: 1602
Polecam.
Odsłon: 470
Składniki
szparagi umyc,zlamac w odpowiednim miejscu,posolic,popieprzyc i zapiec w piekarniku w tem ok 175 stopni C przez ok 30 min az beda pol miekkie.Plasterki szynki przekroic na polowe .Kazdy smarowac kremem chrzanowym i zawijac z jednym szparagiem w srodku