Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja ze szpinakiem, mozarella i boczkiem. Farsz można dowolnie modyfikować.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 93
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 188
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 377
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 93
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 188
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 377
Składniki
Czosnek kroimy w plasterki, a cebulę w piórka. Podsmażany na oleju i dodajemy szpinak. Doprawiamy i smażymy dalej.
Gotowy farsz blendujemy na pastę i rozsmarowujemy na cieście. Posypujemy podsmażonym boczkiem (u mnie pokrojony w kosteczkę) i kawałkami mozalleli.
Zawijamy i kroimy na 2-3 entymetrowe kawałki. Rozkładamy na blachę i pieczemy przez około 15 minut w temperaturze 180-190 stopni. Podawać po ostygnięciu.