Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja ze szpinakiem, mozarella i boczkiem. Farsz można dowolnie modyfikować.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 27
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 98
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 27
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 43
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10515
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 98
Składniki
Czosnek kroimy w plasterki, a cebulę w piórka. Podsmażany na oleju i dodajemy szpinak. Doprawiamy i smażymy dalej.
Gotowy farsz blendujemy na pastę i rozsmarowujemy na cieście. Posypujemy podsmażonym boczkiem (u mnie pokrojony w kosteczkę) i kawałkami mozalleli.
Zawijamy i kroimy na 2-3 entymetrowe kawałki. Rozkładamy na blachę i pieczemy przez około 15 minut w temperaturze 180-190 stopni. Podawać po ostygnięciu.