Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca pyszna przekąska, zdrowa i mocno białkowa:) Przepis zapożyczony od jednej przesympatycznej Weteranki diety Dukana, która obecnie jest przy nadziei i wszystkie diety ma daleko w poważaniu:), Pozdrawiam Offf:)
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8667
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8667
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Połowę opakowania soi moczyłam przez noc w wodzie. Następnego dnia odlałam wodę, a soję lekko osuszyłam i posoliłam. Można ją również doprawić wedle uznania, np. ziołami czy słodką papryką.
Prażyłam w piekarniku nastawionym na 200 stopni przez 20-25 minut (w przepisie czas prażenia wynosił 40 minut, ale mój piekarnik po takim czasie pewnie by je zwęglił :P). W smaku naprawdę niczym nie różnią się od orzeszków!:) Smacznego chrupania!