Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy sposób na wykorzystanie bobu inaczej :)
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1408
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 201
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1408
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 201
Składniki
Bób należy ugotować w osolonej wodzie. Tak przygotowany obrać z "łupinek"
Cebule i czosnek posiekać. Do garnka wlać 3 łyżki oleju i podsmażyć pokrojone warzywa. Po zarumienieniu dodać obrany bób.
Zalać bulionem (z kostki lub wywarem z warzyw). Dodać posiekaną natkę pietruszki. Zagotować. Do smaku posolić i popieprzyć. Zmiksować
Chleb pokroić w kosteczkę i przyrumienić na suchej patelni.
Zupę podawać z łyżką śmietany i grzankami z chleba.