Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia z warzywami : szparagi w innej odsłonie.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 157
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 509
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 620
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 917
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 157
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 509
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 620
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 917
Składniki
Szparagi umyłem i osuszyłem. Od szparagów odciąłem zdrewniałe końce, pokroiłem na kawałki długości 4 cm. Cebulę i pieczarki oczyściłem. Cebulę pokroiłem w krążki, grzyby na plasterki. W garnku podgrzałem 2 łyżki oliwy , dusiłem na małym ogniu szparagi razem z cebulą, pieczarkami, pietruszką i dwoma łyżeczkami tymianku. Pomidory umyłem, pokroiłem w ósemki, dodałem do potrawy. Wszystko posoliłem i popieprzyłem. Mozzarellę pokroiłem w kostkę, posoliłem, popieprzyłem, polałem resztą oliwy, posypałem pozostałym tymiankiem. Dodałem do szparagów.