Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najprostszych i zarazem najsmaczniejszych przekąsek z grilla - młode ziemniaczki owinięte plastrami boczku i upieczone na złoty kolor na ruszcie. Ich przygotowanie nie jest skomplikowane. Gwarantujemy, że z tym przepisem wyjdą naprawdę smaczne. Każdy, kto spróbuje, będzie zachwalał.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 33
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 66
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 103
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 33
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 64
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 66
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 103
Składniki
Młode ziemniaki dokładnie wyszczotkuj i ugotuj w osolonym wrzątku na aldente (powinny być delikatnie niedogotowane).
Ugotowane ziemniaki przypraw solą, pieprzem i tymiankiem, następnie zawiń w plastry boczku. Jeśli boczek nie będzie dokładnie przywierał do ziemniaka, możesz sobie pomóc wykałaczkami.
Ziemniaki z boczkiem grilluj do momentu, kiedy boczek się przyrumieni i stanie się chrupiący.