Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wieść radosna niech się niesie mnóstwo grzybów rośnie w lesie :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 256
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2766
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1837
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3547
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28829
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 256
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2766
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1837
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3547
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28829
Składniki
Oczyszczone ziemniaki ugotować w łupinach w osolonej wodzie na poltwardo, przekroić w poprzek i wydrążyć nie uszkadzając skórki
Grzyby dobrze wysmażyć na maśle, doprawić , dodać śmietanę i serek i dusić tak długo, aż całość zgęstnieje (ok.10-15 min), schłodzić w lodówce.
Ziemniaczane łódki nadziać farszem - z kopką, zapiekać ok.20-25 min w piekarniku -190 st.
Smacznego zajadania i udanego grzybobrania życzę.