Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wieść radosna niech się niesie mnóstwo grzybów rośnie w lesie :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424645
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10596
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336897
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4677
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424645
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10596
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336897
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4677
Składniki
Oczyszczone ziemniaki ugotować w łupinach w osolonej wodzie na poltwardo, przekroić w poprzek i wydrążyć nie uszkadzając skórki
Grzyby dobrze wysmażyć na maśle, doprawić , dodać śmietanę i serek i dusić tak długo, aż całość zgęstnieje (ok.10-15 min), schłodzić w lodówce.
Ziemniaczane łódki nadziać farszem - z kopką, zapiekać ok.20-25 min w piekarniku -190 st.
Smacznego zajadania i udanego grzybobrania życzę.