Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wieść radosna niech się niesie mnóstwo grzybów rośnie w lesie :)
Pyszne. Szybko i łatwo się je robi. A później... do deserów, do ciast, do zaj...
Odsłon: 5465
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 1036
Pyszne. Szybko i łatwo się je robi. A później... do deserów, do ciast, do zaj...
Odsłon: 5465
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 1036
Składniki
Oczyszczone ziemniaki ugotować w łupinach w osolonej wodzie na poltwardo, przekroić w poprzek i wydrążyć nie uszkadzając skórki
Grzyby dobrze wysmażyć na maśle, doprawić , dodać śmietanę i serek i dusić tak długo, aż całość zgęstnieje (ok.10-15 min), schłodzić w lodówce.
Ziemniaczane łódki nadziać farszem - z kopką, zapiekać ok.20-25 min w piekarniku -190 st.
Smacznego zajadania i udanego grzybobrania życzę.