Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wieść radosna niech się niesie mnóstwo grzybów rośnie w lesie :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2626
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2859
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2626
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2859
Składniki
Oczyszczone ziemniaki ugotować w łupinach w osolonej wodzie na poltwardo, przekroić w poprzek i wydrążyć nie uszkadzając skórki
Grzyby dobrze wysmażyć na maśle, doprawić , dodać śmietanę i serek i dusić tak długo, aż całość zgęstnieje (ok.10-15 min), schłodzić w lodówce.
Ziemniaczane łódki nadziać farszem - z kopką, zapiekać ok.20-25 min w piekarniku -190 st.
Smacznego zajadania i udanego grzybobrania życzę.