Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekstrawagancja na talerzu.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9641
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9641
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej. Wlewamy sos sojowy oraz sok z cytryny. Mieszamy i wsypujemy cukier. Następnie na tak przygotowany sos wkładamy przegrzebki i smażymy je na mocnym ogniu przez 2 minuty, często mieszając. Ekstrawagancja i szyk. Lampka wina i piękna romantyczna kolacja.