Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekstrawagancja na talerzu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej. Wlewamy sos sojowy oraz sok z cytryny. Mieszamy i wsypujemy cukier. Następnie na tak przygotowany sos wkładamy przegrzebki i smażymy je na mocnym ogniu przez 2 minuty, często mieszając. Ekstrawagancja i szyk. Lampka wina i piękna romantyczna kolacja.