Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupka bez mięsa.
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1293
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 135
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 297
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 129
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3260
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1293
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 135
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 297
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 129
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3260
Składniki
Gotujemy wywar z włoszczyzny z przyprawami i cebulą (w całości). Jak warzywa będą prawie miękkie, dodajemy pokrojone pomidory, groszek i oliwę. Gdy wszystko się ugotuje, dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego!