Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak już grzybiarz się nachodzi po lesie, czeka go nagroda
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4288
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1132
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4288
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1132
Składniki
Grzyby moczyć kilka godzin, potem gotować około 1 godz. w bulionie z kostek rosołowych, zmiksować, doprawić i zagęścić mąką rozrobioną w odrobinie zimniej wody, całość zagotować.
Kurczaka pokroić w kostkę usmażyć na maśle - wcześnie opruszyć solą.
Podawac zupę z kurczakiem oraz z grzankami , smacznego.
Grzybiarzom życzę udanych "Żniw" i smacznej zupy.