Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak już grzybiarz się nachodzi po lesie, czeka go nagroda
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1476
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1203
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1005
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1476
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1203
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1329
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1005
Składniki
Grzyby moczyć kilka godzin, potem gotować około 1 godz. w bulionie z kostek rosołowych, zmiksować, doprawić i zagęścić mąką rozrobioną w odrobinie zimniej wody, całość zagotować.
Kurczaka pokroić w kostkę usmażyć na maśle - wcześnie opruszyć solą.
Podawac zupę z kurczakiem oraz z grzankami , smacznego.
Grzybiarzom życzę udanych "Żniw" i smacznej zupy.