Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten dodatek do dań głównych zawsze i chętnie. Buraczki w każdej postaci zachwycają swoim smakiem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119215
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8914
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3217
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3021
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119215
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8914
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3217
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3021
Składniki
Buraki pieczemy 90 min w 190°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę, dodajemy do buraków razem z miodem i sokiem z cytryny. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.