Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten dodatek do dań głównych zawsze i chętnie. Buraczki w każdej postaci zachwycają swoim smakiem.
Papryka na miodzie jest bardzo delikatna i mięciutka, zwłaszcza skórka papryki:)
Odsłon: 1059
Mięsko jest bardzo kruche i smaczne. Idealnie nadaję się do obiadu z ziemniak...
Odsłon: 8279
Moga wydawać się zbyt słodkie, ale wcale tak nie jest. Sama natura i zdrowi...
Odsłon: 956
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 320
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 320
Składniki
Buraki pieczemy 90 min w 190°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę, dodajemy do buraków razem z miodem i sokiem z cytryny. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 262
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 176