Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten dodatek do dań głównych zawsze i chętnie. Buraczki w każdej postaci zachwycają swoim smakiem.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11882
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8570
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155341
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1161
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11882
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 111
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8570
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155341
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1161
Składniki
Buraki pieczemy 90 min w 190°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w kostkę, dodajemy do buraków razem z miodem i sokiem z cytryny. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.