Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne buraki z papryką do słoików na zimę idealne jako dodatek do drugiego dania, można podawać na ciepło i zimno.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424830
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10654
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4755
Składniki
Buraki wyszoruj i ugotuj . Po wystudzeniu obierz ze skórki. Paprykę umyj usuń pestki. Cebulę obierz. Buraki , paprykę i cebulę zmiel w maszynce, przełóż do garnka dodaj pozostałe składniki.Gotuj na wolnym ogniu około 5 minut.
Gorące buraki przekładaj do słoików i odwracaj do góry dnem. Buraków nie musisz pasteryzować. Po wystudzeniu przechowuj w chłodnym miejscu.