Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne buraki z papryką do słoików na zimę idealne jako dodatek do drugiego dania, można podawać na ciepło i zimno.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Buraki wyszoruj i ugotuj . Po wystudzeniu obierz ze skórki. Paprykę umyj usuń pestki. Cebulę obierz. Buraki , paprykę i cebulę zmiel w maszynce, przełóż do garnka dodaj pozostałe składniki.Gotuj na wolnym ogniu około 5 minut.
Gorące buraki przekładaj do słoików i odwracaj do góry dnem. Buraków nie musisz pasteryzować. Po wystudzeniu przechowuj w chłodnym miejscu.