Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdza się w deserach i ciastach.Doskonały zamiennik ananasa w puszce.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 353
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 48
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 372
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 353
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 48
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 372
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Cukinie pokroić w drobną kostkę.Do wody dać kwasek cytrynowy i zagotować.Taką wodą zalać cukinie i ostawić pod przykryciem na jeden dzień.Następnie odcedzić,dodać cukier waniliowy i zwykły cukier,gotować aż zrobi się syrop.Cukinie włożyć do słoika i zalać tym syropem.Pasteryzować ok 15-20 min.