Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka cukinia vs curry "chodziła" za mną już od dłuższego czasu. Cudownie chrupiąca i pachnąca orientem nie tylko skradnie wasze serca, ale zawładnie podniebienia. W zasadzie po tych czterech godzinach "przegryzania się" smaków, można śmiało podać do obiadu. Serdecznie polecam, Arek Gie
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9552
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632
Składniki
Cukinię kroimy w półtalarki, cebulę w piórka, natkę drobno siekamy. Wodę gotujemy z octem, cukrem, solą i przyprawą curry. Dodajemy pokrojone w piórka cebule, sparzamy przez kilka minut. Do gorącej zalewy dodajemy pokrojoną cukinię i posiekaną natkę. Odstawiamy na 4 godziny. Przekładamy do słoików, szczelnie zakręcamy i gotujemy przez kwadrans we wrzątku.