Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta sałatka cukinia vs curry "chodziła" za mną już od dłuższego czasu. Cudownie chrupiąca i pachnąca orientem nie tylko skradnie wasze serca, ale zawładnie podniebienia. W zasadzie po tych czterech godzinach "przegryzania się" smaków, można śmiało podać do obiadu. Serdecznie polecam, Arek Gie
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 163
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Składniki
Cukinię kroimy w półtalarki, cebulę w piórka, natkę drobno siekamy. Wodę gotujemy z octem, cukrem, solą i przyprawą curry. Dodajemy pokrojone w piórka cebule, sparzamy przez kilka minut. Do gorącej zalewy dodajemy pokrojoną cukinię i posiekaną natkę. Odstawiamy na 4 godziny. Przekładamy do słoików, szczelnie zakręcamy i gotujemy przez kwadrans we wrzątku.