Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszonki są bardzo zdrowe, dostarczają wielu witamin i minerałów. Właściwie każde warzywa się do tego nadają, dlatego w naszych przepisach nie mogło zabraknąć cukinii w occie.
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 75
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 172
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9144
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 75
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 172
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9144
Składniki
Cukinie umyj, osusz, a następnie oczyść z gniazd nasiennych. Przekrój każdą z nich wzdłuż, najlepiej dwukrotnie. Pokrój na drobne kawałki. Czosnek i chrzan obierz, a następnie posiekaj. Podziel tak, aby było równo w każdym słoiku.
Teraz do każdego czystego i suchego słoika włóż ciasno cukinie. Umieść po kilka gałązek kopru, czosnek, chrzan, a także po zielu angielskim, liściu laurowym i kilku ziarenkach pieprzu.
Składniki na zalewę zagotuj. Zalej cukinie, pasteryzuj około 15 minut.