Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla miłośników pikli. Cukinia w smaku jest słodka i jednocześnie ostra (octowa). Przebija nuta przyprawy curry.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 170
Polecam.
Odsłon: 277
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 89
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 306
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 170
Polecam.
Odsłon: 277
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 89
Składniki
1. Przygotować zalewę 2. Cukinię obrać, pozbawić pestek, pokroić w kostki 2x2cm. 3. Cukinię wrzucam do zalewy i gotuje ok. 10 min.
4. Gorącą zalewę z cukinią przekładam do słoików i zamykam. Dla bezpieczeństwa można spasteryzować.