Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla miłośników pikli. Cukinia w smaku jest słodka i jednocześnie ostra (octowa). Przebija nuta przyprawy curry.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 136
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 257
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15412
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 136
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 257
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15412
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Składniki
1. Przygotować zalewę 2. Cukinię obrać, pozbawić pestek, pokroić w kostki 2x2cm. 3. Cukinię wrzucam do zalewy i gotuje ok. 10 min.
4. Gorącą zalewę z cukinią przekładam do słoików i zamykam. Dla bezpieczeństwa można spasteryzować.