Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla miłośników pikli. Cukinia w smaku jest słodka i jednocześnie ostra (octowa). Przebija nuta przyprawy curry.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19389
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13108
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1757
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232225
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19389
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13108
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1757
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232225
Składniki
1. Przygotować zalewę 2. Cukinię obrać, pozbawić pestek, pokroić w kostki 2x2cm. 3. Cukinię wrzucam do zalewy i gotuje ok. 10 min.
4. Gorącą zalewę z cukinią przekładam do słoików i zamykam. Dla bezpieczeństwa można spasteryzować.