Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla miłośników pikli. Cukinia w smaku jest słodka i jednocześnie ostra (octowa). Przebija nuta przyprawy curry.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 478
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8342
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 478
Składniki
1. Przygotować zalewę 2. Cukinię obrać, pozbawić pestek, pokroić w kostki 2x2cm. 3. Cukinię wrzucam do zalewy i gotuje ok. 10 min.
4. Gorącą zalewę z cukinią przekładam do słoików i zamykam. Dla bezpieczeństwa można spasteryzować.