Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta warzywna, przeze mnie nazwana domową kostką rosołową jest doskonała jako dodatek do zup, sosów, do tych potraw do których dodawaliśmy kupne kostki rosołowe. Tą którą przedstawiam jest swojskiej, domowej produkcji, bez konserwantów, składającej się z naci lubczyku, selera, pietruszki i kilku warzyw. Polecam, jest bardzo łatwa w przygotowaniu i przydatna w kuchni.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 59
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 641
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 60
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 59
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 641
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 60
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Składniki
Potrzebne składniki.
Wszystkie natki i obrane korzenie myjemy i razem z łodygami mielimy przez sitko 2,5 mm (serowe).
Wlewamy 100 ml. oleju, wsypujemy wszystkie przyprawy i dokładnie wszystko mieszamy.
Pomieszaną masą napełniamy słoiczki 100 ml. - 200 ml. Pasteryzujemy 15 minut od zagotowania.
Otwarty słoik trzymamy w lodówce, 1 łyżka pasty równa jest jednej kostce.