Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ZIMIE Z PRZYJEMNOŚCIĄ SPOŻYWA SIĘ SMAKI LATA
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5986
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1814
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5986
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1814
 
            Jak przygotować filety śledziowe z młodymi ziemniakami i sałatką z ogórka?
Odsłon: 131
 
         
         
                Składniki
PORZECZKI UMYĆ,RPZGNIEŚĆ,ZAGOTOWAĆ Z ŻELFIXEM.NA KONIEC DODAĆ CUKIER GOTOWAĆ 3 MINUTY,ZEBRAĆ PIANĘ.DŻEM WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT