Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ZIMIE Z PRZYJEMNOŚCIĄ SPOŻYWA SIĘ SMAKI LATA
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2528
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 359
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2528
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 359
Składniki
PORZECZKI UMYĆ,RPZGNIEŚĆ,ZAGOTOWAĆ Z ŻELFIXEM.NA KONIEC DODAĆ CUKIER GOTOWAĆ 3 MINUTY,ZEBRAĆ PIANĘ.DŻEM WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW.PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT