Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 76
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 676
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 76
Składniki
Dynię obrać usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Przełożyć do garnka lekko podlać wodą i gotować aż się rozpadną. Dodać cukier , galaretki i olejek cytrynowy. Smażyć jeszcze przez ok. 20 minut. Na koniec można dodać kwasek cytrynowy. Gorące wkładać do słoików. Pasteryzować ok. 20 minut.