Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24772
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 76
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24772
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 76
Składniki
Dynię obrać usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę. Przełożyć do garnka lekko podlać wodą i gotować aż się rozpadną. Dodać cukier , galaretki i olejek cytrynowy. Smażyć jeszcze przez ok. 20 minut. Na koniec można dodać kwasek cytrynowy. Gorące wkładać do słoików. Pasteryzować ok. 20 minut.