Przetwory Przepis na:
Autor: andzela2309
Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 1112
Dodano: 15.07.2009
Odsłon: 12320
WSZYSTKO ZAGOTOWAĆ,ZEBRAĆ PIANĘ
GALARETKĘ PRZEKAĆ DO SŁOIKÓW
PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT
Zgłoś do usunięcia
0 Kto głosował? | Odpowiedz
andzela2309 24
andzela2309 35
andzela2309 31
gurufistaszek 10
ehinac3a 32
milla_poz 17
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

amidalla 13 marca 2012Zgłoś do usunięcia
Moja babcia robiła taką z czerwonej i z czarnej porzeczki. Tę z czarnej porzeczki używała potem do tortów, smarowała każdy placek, wtedy kwaskowatość tej galaretki łamała słodycz kremów i było ymmmmm pysznie:) Dzięki za przypomnienie tej delicji:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Kookie 16 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Wygląda bardzo apetycznie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz