Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy keczup na bazie cukinii, polecam!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5370
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 899
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5077
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1340
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5370
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 899
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11807
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5077
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1340
Składniki
Cebulę i cukinię obrać zetrzeć na dużej tarce dać garść soki i odstawić na trzy godziny. Cukinię z cebulą oraz obranymi pomidorami gotować 20 minut. Zmiksować i przetrzeć przez sito. Dodać pozostałe składniki i gotować jeszcze do 15 minut. Gotowy keczup dać do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować do 20 minut. Pyszny domowy wyrób na zimę na pizzę, zapiekanki czy jako dodatek na kanapki.