Do góry

Przetwory Przepis na:

Keczup z cukinii

Keczup z cukinii

Autor:

Przepisów i artykułów: 87 Ocena: 1890

Dodano:

Odsłon: 6111

Pyszny domowy keczup na bazie cukinii, polecam!
Reklama
Reklama
Keczup z cukinii

Przygotowanie

  1. Cebulę i cukinię obrać zetrzeć na dużej tarce dać garść soki i odstawić na trzy godziny. Cukinię z cebulą oraz obranymi pomidorami gotować 20 minut. Zmiksować i przetrzeć przez sito. Dodać pozostałe składniki i gotować jeszcze do 15 minut. Gotowy keczup dać do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować do 20 minut.

    Pyszny domowy wyrób na zimę na pizzę, zapiekanki czy jako dodatek na kanapki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń