Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy keczup na bazie cukinii, polecam!
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 784
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12302
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7438
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 784
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12302
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7438
Składniki
Cebulę i cukinię obrać zetrzeć na dużej tarce dać garść soki i odstawić na trzy godziny. Cukinię z cebulą oraz obranymi pomidorami gotować 20 minut. Zmiksować i przetrzeć przez sito. Dodać pozostałe składniki i gotować jeszcze do 15 minut. Gotowy keczup dać do wyparzonych słoiczków, zakręcić i pasteryzować do 20 minut. Pyszny domowy wyrób na zimę na pizzę, zapiekanki czy jako dodatek na kanapki.