Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy ketchup do potraw na zimę.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1246
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 180
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 479
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 75
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1246
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 180
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 479
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 75
Składniki
Wykonanie: Śliwki dokładnie umyć i wypestkować, a papryczkę i czosnek drobno pokroić. Włożyć wszystko do dużego garnka i smażyć na małym ogniu około 3 godzin.
Następnie dodać cukier i ocet i smażyć kolejną godzinę. Po ostygnięciu zmiksować na jednolitą masę, przełożyć do słoiczków i pasteryzować około pół godziny.