Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona cebula w marynacie korzennej to świetny dodatek do burgerów, hot dogów, zapiekanek czy sałatek. Cebula jest chrupka i niezwykle aromatyczna. Koniecznie wypróbujcie, bo ten smak na pewno was zachwyci!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2608
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421730
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2143
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2608
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421730
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2143
Składniki
Cebulę kroimy w plasterki. Wkładamy do słoika. Dodajemy cynamon, anyż i goździki. Łączymy wodę, ocet, sól i cukier. Gotujemy. Gorącą zalewę wlewamy do słoika, zakręcamy. Po ostudzeniu wkładamy do lodówki. Cebulę można jeść już następnego dnia i będzie dobra przez około 2 tygodnie.