Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-06-2017
Super zapas na zimę.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3539
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 372
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1764
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3539
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 372
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1764
Składniki
Wykonanie: Ocet zagotować z cukrem, solą i przyprawami. Cukinię opłukać i pokroić w cienkie plastry. Pietruszkę z marchewką zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać posiekaną natkę pietruszki i czosnek. Cebule obrać i pokroić w piórka, po czym dodać do mizerii. Następnie wlać olej, wymieszać, zalać przygotowaną zalewą. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut. Super zapas na zimę.