Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-06-2017
Super zapas na zimę.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 916
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 208
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 124
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2652
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 916
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 208
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 124
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2652
Składniki
Wykonanie: Ocet zagotować z cukrem, solą i przyprawami. Cukinię opłukać i pokroić w cienkie plastry. Pietruszkę z marchewką zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać posiekaną natkę pietruszki i czosnek. Cebule obrać i pokroić w piórka, po czym dodać do mizerii. Następnie wlać olej, wymieszać, zalać przygotowaną zalewą. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut. Super zapas na zimę.