Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimą wykorzystuję je jako sos do makaronu, można dodać smażony filet z kurczaka albo jako dodatek do drugiego dania, nie dodaję zbyt dużo przypraw, ziołami doprawiam przed podaniem bo ich dodatek zależy od rodzaju przygotowywanej potrawy
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12978
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14277
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5904
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12978
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14277
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5904
Składniki
1. paprykę pokroić w kostkę, cukinię obrać i też pokroić w kostkę, cebulę w krążki, marchew i seler zetrzeć na grubej tarce, czosnek posiekać, 2. rozgrzać olej, poddusić cebule i czosnek, dodać marchewkę i selera, dodać sos sojowy, dusić chwilę, dodać paprykę, cukinie, obrane ze skórki i pokrojone pomidory, dodać sól, pieprz i kurkumę dusić aż warzywa zmiękną, jeśli jest mało pomidorowo można dodać koncentratu pomidorowego 3. leczo przełożyć do słoików, pasteryzować 20-25 min, smacznego