Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zimą wykorzystuję je jako sos do makaronu, można dodać smażony filet z kurczaka albo jako dodatek do drugiego dania, nie dodaję zbyt dużo przypraw, ziołami doprawiam przed podaniem bo ich dodatek zależy od rodzaju przygotowywanej potrawy
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3492
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 223
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13353
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2643
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3492
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 223
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13353
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2643
Składniki
1. paprykę pokroić w kostkę, cukinię obrać i też pokroić w kostkę, cebulę w krążki, marchew i seler zetrzeć na grubej tarce, czosnek posiekać, 2. rozgrzać olej, poddusić cebule i czosnek, dodać marchewkę i selera, dodać sos sojowy, dusić chwilę, dodać paprykę, cukinie, obrane ze skórki i pokrojone pomidory, dodać sól, pieprz i kurkumę dusić aż warzywa zmiękną, jeśli jest mało pomidorowo można dodać koncentratu pomidorowego 3. leczo przełożyć do słoików, pasteryzować 20-25 min, smacznego