Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1016
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 188
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1016
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 188
Składniki
Skórki z jabłek umieścić w słoiku do 3/4 wysokości. Zalać posłodzoną wodą . Łyżka cukru na szklankę wody. Przykryć gazą , umocować gumką. Pozostawić w ciepłym, ciemnym miejscu na ok 2 tygodnie. Następnie przecedzić przez gazę i powlewać do ciemnych butelek. Smacznego.