Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3774
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2138
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5593
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5604
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3774
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2138
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5593
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5604
Składniki
Skórki z jabłek umieścić w słoiku do 3/4 wysokości. Zalać posłodzoną wodą . Łyżka cukru na szklankę wody. Przykryć gazą , umocować gumką. Pozostawić w ciepłym, ciemnym miejscu na ok 2 tygodnie. Następnie przecedzić przez gazę i powlewać do ciemnych butelek. Smacznego.