Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 998
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 165
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 998
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 165
Składniki
Ogórki umyj , ząbki czosnku obierz , przekrój na połówki
Wodę zagotuj z solą , ostudź , powinna być letnia .
Na dnie słoika ułóż połowę gałązek kopru , cztery ząbki czosnku i liść laurowy . Na koprze ułóż ogórki , dodaj pozostały czosnek , liście laurowe i koper . Całość zalej letnią wodą . Przykryj talerzykiem lub zakręć zakrętką .