Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15364
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5768
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17685
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15364
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5768
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Składniki
Ogórki umyj , ząbki czosnku obierz , przekrój na połówki
Wodę zagotuj z solą , ostudź , powinna być letnia .
Na dnie słoika ułóż połowę gałązek kopru , cztery ząbki czosnku i liść laurowy . Na koprze ułóż ogórki , dodaj pozostały czosnek , liście laurowe i koper . Całość zalej letnią wodą . Przykryj talerzykiem lub zakręć zakrętką .