Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 183
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20126
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 183
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20126
Składniki
Ogórki umyj , ząbki czosnku obierz , przekrój na połówki
Wodę zagotuj z solą , ostudź , powinna być letnia .
Na dnie słoika ułóż połowę gałązek kopru , cztery ząbki czosnku i liść laurowy . Na koprze ułóż ogórki , dodaj pozostały czosnek , liście laurowe i koper . Całość zalej letnią wodą . Przykryj talerzykiem lub zakręć zakrętką .