Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1116
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1116
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
Składniki
Ogórki umyj , ząbki czosnku obierz , przekrój na połówki
Wodę zagotuj z solą , ostudź , powinna być letnia .
Na dnie słoika ułóż połowę gałązek kopru , cztery ząbki czosnku i liść laurowy . Na koprze ułóż ogórki , dodaj pozostały czosnek , liście laurowe i koper . Całość zalej letnią wodą . Przykryj talerzykiem lub zakręć zakrętką .