Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki do zajadania na bieżąco. Gotowe do spożycia już po dwóch dniach kiszenia.
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 621
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 482
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 653
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 14
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 621
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 482
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 653
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 14
Składniki
Wodę zagotować ze solą, a następnie ochłodzić. Do słoja wrzucić przekrojone na pół ząbki czosnku i dwie łodygi kopru. Ogórki dość ciasno powkładać. Wlać osoloną wodę. Smacznego.