Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki do zajadania na bieżąco. Gotowe do spożycia już po dwóch dniach kiszenia.
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 96
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 190
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 96
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 190
Składniki
Wodę zagotować ze solą, a następnie ochłodzić. Do słoja wrzucić przekrojone na pół ząbki czosnku i dwie łodygi kopru. Ogórki dość ciasno powkładać. Wlać osoloną wodę. Smacznego.