Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ogórki do obiadu i do kanapek.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666361
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 150
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 709
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5825
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1003
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 274
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666361
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 150
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 709
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5825
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1003
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 274
Składniki
1. Z octu, cukru, soli i kurkumy zagotować zalewę. 2. W słoiki ciasno układać ogórki pokrojone w ćwiartki z koprem, zielem i liściami. Wlać zalewę. Wekować 10 minut .