Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI ZASMAKUJĄ TYM KTÓRZY LUBIĄ EKSPERYMENTALNE SMAKI.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 58
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
zE WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW ZAGOTOWAĆ ZALEWĘ.
dO KAŻDEGO SŁOIKA WŁOŻYĆ 1 LISTEK LAUROWY,3 ZIARENKA PIEPRZU CZARNEGO,2 ZIARENKA ZIELA ANGIELSKIEGO,ZĄBEK CZOSNKU.
OGÓRKI WŁOZYĆ DO SŁOIKÓW,ZALAĆ SŁOIKI ZALEWĄ,ZAMKNĄĆ.
PASTERYZOWAĆ OKOŁO 10 MINUT