Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI ZASMAKUJĄ TYM KTÓRZY LUBIĄ EKSPERYMENTALNE SMAKI.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 48
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 879
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 48
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 879
Składniki
zE WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW ZAGOTOWAĆ ZALEWĘ.
dO KAŻDEGO SŁOIKA WŁOŻYĆ 1 LISTEK LAUROWY,3 ZIARENKA PIEPRZU CZARNEGO,2 ZIARENKA ZIELA ANGIELSKIEGO,ZĄBEK CZOSNKU.
OGÓRKI WŁOZYĆ DO SŁOIKÓW,ZALAĆ SŁOIKI ZALEWĄ,ZAMKNĄĆ.
PASTERYZOWAĆ OKOŁO 10 MINUT