Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
OGÓRKI ZASMAKUJĄ TYM KTÓRZY LUBIĄ EKSPERYMENTALNE SMAKI.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6449
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114887
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6449
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114887
Składniki
zE WSZYSTKICH SKŁADNIKÓW ZAGOTOWAĆ ZALEWĘ.
dO KAŻDEGO SŁOIKA WŁOŻYĆ 1 LISTEK LAUROWY,3 ZIARENKA PIEPRZU CZARNEGO,2 ZIARENKA ZIELA ANGIELSKIEGO,ZĄBEK CZOSNKU.
OGÓRKI WŁOZYĆ DO SŁOIKÓW,ZALAĆ SŁOIKI ZALEWĄ,ZAMKNĄĆ.
PASTERYZOWAĆ OKOŁO 10 MINUT