Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień - pora grzybobrania, wysyp opieniek sprawił, że nie mogłam im się "oprzeć". Bardzo prosty przepis, a grzyby smaczne.
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231637
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4902
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1338
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231637
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4902
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36081
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1338
Składniki
Grzyby ( same kapelusze ) oczyścić i zagotować w lekko osolonej wodzie - 15 min. Odsączyć.
Cebulę pokroić w kostkę.
W garnku rozgrzać olej i zeszklić cebulę.
Dodać ziele ang., liść laurowy, goździki, cukier, sól, wegetę, pieprz i ocet. Gotować na małym ogniu 5 min.
Dodać grzyby i gotowań następne 5 min.
Dodać przecier pomidorowy i gotować 5 min.
Gorące przełożyć do słoików, odwrócić do góry dnem i pozostawić do wystygnięcia. Życzę smacznego :)