Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesień - pora grzybobrania, wysyp opieniek sprawił, że nie mogłam im się "oprzeć". Bardzo prosty przepis, a grzyby smaczne.
Dobry sposób na zagospodarowanie nadmiaru pomidorów, zwłaszcza dla miłośników...
Odsłon: 59048
Gęsty, aromatyczny, pyszny. Do makaronów albo właśnie do zupy jest niezastąpi...
Odsłon: 39738
Grzybowy zawrót głowy, mam ich nie dużo ale choć kilka słoików cieszy oko.
Odsłon: 2716
Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna...
Odsłon: 194
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pom...
Odsłon: 180
Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 498
Ta roladka jest super propozycją na bardzo smaczną przekąskę. Nie jest trudna...
Odsłon: 194
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pom...
Odsłon: 180
Moje gołąbki z recyklingu różnią się od klasycznych farszem. Farszem jest suc...
Odsłon: 498
Składniki
Grzyby ( same kapelusze ) oczyścić i zagotować w lekko osolonej wodzie - 15 min. Odsączyć.
Cebulę pokroić w kostkę.
W garnku rozgrzać olej i zeszklić cebulę.
Dodać ziele ang., liść laurowy, goździki, cukier, sól, wegetę, pieprz i ocet. Gotować na małym ogniu 5 min.
Dodać grzyby i gotowań następne 5 min.
Dodać przecier pomidorowy i gotować 5 min.
Gorące przełożyć do słoików, odwrócić do góry dnem i pozostawić do wystygnięcia. Życzę smacznego :)
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 352
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 201